Foto’s en video van de opening van We Like 6% @ Nieuw Dakota

Nieuw Dakota, Amsterdam. Zondagmiddag 21 november. Het was een fantastische opening – honderden bezoekers namen het pontje achter het CS richting de NDSM-werf. En Nieuw Dakota had de best bezochte opening sinds haar ontstaan. Veel kunstenaars en galeriehouders, een buslading belangstellenden en veel kopers. Enige tientallen rode stippen konden worden geplakt! Het blijkt een prima formule: betaalbare kunst van topkunstenaars in een feestelijke setting. En voor ons van We Like Art super om veel werk dat we hier bespraken offline te tonen en te merken dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. Bedankt voor alle complimenten!

De aanleiding voor de We Like 6%! show is de btw-verhoging van 13%. Dat is helaas afgelopen week vrijwel onomkeerbaar geworden. Het is ontluisterend en eigenlijk schunnig hoe snel dit doorgevoerd  is. 1 Januari 2011 stijgen de prijzen. Tot die tijd is er bij Nieuw Dakota en op allerlei andere plekken de laatste kans om te profiteren van het laagtarief. N.B. CJP-ers profiteren van een eindejaarsbonus: op vertoon van hun pas krijgen ze 10% extra korting bij Nieuw Dakota op o.a. Han Schuil, Diana Scherer en Awoiska van der Molen. Niet gek.