Kunst kopen met CJP korting

Afgelopen week ging We Like Art mee in de mailing aan een slordige 75.000 CJP-ers tussen de 18 en 30 jaar. In samenwerking met de museumwinkel van het Boijmans en online fotogalerie Seelevel bieden we komende tijd 5 werken aan met 10% CJP korting.

Een goeie manier om de optie van kunstkopen bij jongeren onder de aandacht te brengen. En bij CJP klinkt het dan meteen ook lekker ronkend:

Uitgekeken op je posters van South Park en New York-posters van de Ikea? Dan biedt We Like Art een mooi alternatief! Koop de mooiste werken van vijf toonaangevende kunstenaars, vanaf € 50,-! Museumkwaliteit gegarandeerd. En daar krijg je nog 10% CJP-korting op ook.

We selecteerden Rosemin Hendriks, Han Schuil, Awoiska van der Molen, Erik van Lieshout en Diana Scherer.  Een mooie start van een kunstkoop carrière lijkt ons. Dus als je nog een leuke CJP-ers kent in je omgeving – wrijf ze nog eens deze sympathieke actie in en stuur ze met hun pasje naar ’t Boijmans of  Nieuw Dakota! Check hier de aanstekelijke tekst op de CJP-site.

Kijk dan meteen nog eens  op ons gastblog op nrc-next. Zeker in deze turbulente tijden is het goed om aan een bredere basis  te werken voor de kunst.