We Like Art Lounge – Art Amsterdam

Topkunst onder de € 1.500,-. Op We Like Art bewijzen we nu al ruim een jaar dat het kan. Inmiddels trekken we zo’n 10.000 bezoekers per maand, waaronder veel beginnende kopers zo blijkt. Na het grandioze succes van de eerste offline editie van We Like Art bij Nieuw Dakota afgelopen november en december (in samenwerking met de collega’s van Trendbeheer), hebben we begin mei voor een tweede maal geknald in real life!

Art Amsterdam nodigde WLA uit om een aparte lounge in te richten met een selectie van kunstwerken voor betaalbare prijzen, afkomstig van de deelnemende galeries van Art Amsterdam. Op ruim 165 m2 op de begane grond bij de entree van de beurs hebben we in een aanstekelijke salonopstelling zichtbaar gemaakt dat je ook met een klein budget kunt slagen op Art Amsterdam.

Uit vorige edities van Art Amsterdam (en haar collega beurzen) is gebleken dat een betrekkelijk klein aandeel van de bezoekers de beursvloer met een aankoop verlaat. Vorig jaar bezochten zo’n 22.000 mensen de beurs – hoeveel gingen er wel niet naar huis met lege handen? Wij denken dat je een grote groep bezoekers best kunt prikkelen tot een aankoop. Sterker nog: dat er een groot, nieuw en jong publiek popelt om wat te kopen – maar geen idee heeft waar te beginnen. Graag geven we hen als openhartige insiders een flinke dosis gouden tips. Duidelijk geprijsd, voorzien van uitleg over de Kunstkoopregeling en met heldere verwijzingen naar de vertegenwoordigende galeries en hun stands.

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: