We Like Art @ Open Tuinen Dagen Update

Kom je ook naar de 3e editie van We Like Art Live? Na Nieuw Dakota en de Art Amsterdam Lounge nu midden in Amsterdam, in een te gek Keizersgracht-koetshuis, te bereiken via Kerkstraat 67. We zijn te gast bij de sympathieke Circle Gallery. We hopen op mooi weer, en een Open Grachtentuin vol mensen: wij hebben er zin in!

De ruimte is wonderschoon maar wel ietsje kleiner dan wij tot nu toe gewend waren, dus we kunnen helaas maar een bescheiden selectie tonen van alle besprekingen op We Like Art. Maar wel topwerk van zo’n 45 toonaangevende kunstenaars, de prijzen liggen op een enkele uitzondering na ruim onder de € 1.500,-. Een betere manier om je vakantiegeld stuk te slaan is er niet!

En we hebben een aantal primeurs. Nieuw nog niet eerder vertoond werk van onder meer Heringa/Van Kalsbeek, Raoul de Keyser, Rosemin Hendriks, Ellen Mandemaker en Tim Ayres en een bijzondere nieuwe samenwerking waarover binnenkort meer. Ook zal Mariken Wessels haar metershoge installatie Keepsake laten zien.

Van deze kunstenaars is straks werk te zien:
Alice Brasser, Anouk Kruithof, Arno Nollen, Charlotte Dumas, Drawing Apart Together, Dieuwke Spaans, Ellen Mandemaker, Elspeth Diederix, Erik Odijk, Fernando Sánchez Castillo, Han Schuil, Hellen van Meene, Heringa/Van Kalsbeek, Ina van Zyl, Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Isabelle Wenzel, Joncquil, Koen Vermeule, Lilian Eliens, Lisa Couwenbergh, Luc Tuymans, Marc Mulders, Malin Persson, Marike Schuurman, Mariken Wessels, Maria Roosen, Marjolein Rothman, Mark Manders, Martina Sauter, Merijn Bolink, Merijn Hos, Popel Coumou, Raoul de Keyser, Rob Johannesma, Roland Schimmel, Ronald de Bloeme, Ronald Ophuis, Rosemin Hendriks, Sander van Deurzen, Sebastiaan Bremer, Thomas Elshuis, Tim Ayres en Viviane Sassen.

We Like Art @ Open Tuinen Dagen
Kerkstraat 67, Amsterdam
Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2012 van 10 tot 17 uur
Leuk als je laat weten dat je komt op deze Facebookevenement pagina.

Voor een bezoek aan de andere 29 tuinen heb je een passe-partout nodig, zie:
www.opentuinendagen.nl | www.welikeart.nl

  • Special Guests bij de Open Tuinen Dagen: Heringa/Van Kalsbeek

    Het kan je haast niet ontgaan zijn, het vermaarde kunstenaarsduo Heringa / Van Kalsbeek (1966, 1962) is prominent aanwezig bij onze show komend weekend tijdens de Open Tuinen Dagen. ‘Hokusai’ - een grillig bronzen beeld op locatie in de tuin van Kerkstraat 67 siert onze uitnodiging/flyer van de Open Tuinen Dagen. We tonen straks maar liefst 4 bronzen, een kunstharsbeeld op een steel en drie sliertende rorschach werken op papier.

    Lees verder: Special Guests bij de Open Tuinen Dagen: Heringa/Van Kalsbeek