We Like Art bij AVRO’s Kunstuur

22jan2013

Afgelopen weekend keken ruim 80.000 mensen naar ons item bij AVRO’s Kunstuur. Bekijk hier de kijkcijfers en zie dat we vallen in de categorie ‘Wilde Keuken’, Niche televisie voor hooggeïnteresseerden. We zijn Kunstuur dus heel dankbaar voor dit item over hoe je met kunstkopen zou kunnen beginnen – we bereiken zo in 1 klap een voor ons enorm publiek.

Natuurlijk is het aandeel van We Like Art in de reportage nogal beknopt en puntig – maar het is wel duidelijk dat je voor de meest laagdrempelige start in de kunstwereld gewoon bij ons op de site moet zijn. Veel bekijken en lezen loont. Als je een flink aantal van de besprekingen uit ons archief doorneemt heb je eigenlijk een ideale kunstkoop crash-course. Geen cursuskosten maar gratis insider-tips!

Veel zien (online en in real life) en dan kopen op buikgevoel – dat is de manier. Je kunt natuurlijk meteen gooien met duizenden Euro’s maar het is handiger om bescheiden te beginnen. Maar let op: het werkt heel aanstekelijk om je thuis te omringen met de krachtige beelden, verhalen en de energie van kunstenaars en hun kunstwerken.

We hebben hier een directe link gemaakt naar het item in Kunstuur. Wij komen voorbij na 4 minuten en 19 seconden.