We Like Art @ OBJECT Rotterdam

ObjectBlogBeeld

Superleuk als je langskomt dit weekend bij OBJECT Rotterdam. In de grote zaal het van het NAi – Het Nieuwe Instituut vind je de meest ontspannen en mooist vormgegeven beursvloer van Rotterdam. Waar je elders struikelt over de beurswandjes is het hier een weelde van ruimte en uiterst bereidwillige praters. Want dat is bijzonder, je kunt direct in gesprek met de makers.

Wij tonen er zoals je wellicht al weet 4 Walls. De Telegraaf wist ons al te vinden en plaatste een foto van de Wall van Jan van der Ploeg. Ook het coole blog Petite Passport tipte OBJECT en onze bijdrage in een aanstekelijk verhaal. If you only have time to visit one of the locations, go to Object Rotterdam in NAi. Dat je het even weet.

We hebben hier nog geen foto’s getoond van Wall nummer 4 met het monumentale vloerkleed van Ge-Karel van der Sterren. Wat een superding! De groot-formaat restanten van het aangerichte feestmaal is vintage Van der Sterren. Hier vindt je de prijsinformatie en verdere gegevens (mooie deal).  Maar kom het vooral zelf bekijken! Je kunt nog het hele weekend terecht. Hier op onze Facebook pagina zie je alvast een uitgebreide impressie.

OBJECT Rotterdam – Nai – Museumpark 25
9 februari 11:00 – 18:00 uur
10 februari 11:00 – 18:00 uur

ObjectSterrenBeeld