Kom je kijken bij We Like Art @ de Bijenkorf?

[portfolio_slideshow exclude=”5952,5953″ navpos=disabled]

Het was een wonderlijke ervaring om ’s nachts tot in de kleine uurtjes aan het werk te zijn in de uitgestorven Amsterdamse Bijenkorf. Alles verlicht, muzak op de speakers maar verder volledig leeg, op een paar schoonmakers en andere presentatiebouwers na…  Erg leuk om mee te maken. En nu is de show af en klaar om bekeken te worden. We zijn erg blij met onze plek op de vierde verdieping om de hoek van de Boekenafdeling.

breed

Op de speciaal geïnstalleerde wanden hebben we de kleuren aangebracht van IJM Colour van Frank Visser. Heel vet. Daarop hangen de 64 werken van 49 kunstenaars. Het is echt een sensatie om zoveel goed werk bij elkaar te zien in nota bene de Bijenkorf. Veel laagdrempeliger kan het niet. Verschillende klanten hebben al gepind bij de kassa en krijgen binnenkort hun nieuwe aanwinst thuis.

Heb je het aanstekelijke bericht op ELLE Interior al gezien? “Vanaf vandaag koop je kunst met een grote ‘K’ gewoon bij de Bijenkorf in Amsterdam.”

Zet vast volgende week vrijdagavond in je agenda, dan houden we een speciale We Like Art avond waarbij veel van de deelnemende kunstenaars ook aanwezig zijn. Koopavond-partycrash! Maar eerder ben je natuurlijk ook al van harte welkom om te komen buurten aan de Dam. Wij zijn zelf ook aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag. Niet de hele dag maar vooral in de middag. Leuk als je langs komt!

lang

We Like Art @ de Bijenkorf | 10 april – 19 mei 2013, de Bijenkorf Amsterdam | Dam 1 1012 JS Amsterdam | 4e verdieping | en hier online

Maandag 11.00 – 20.00
Dinsdag 10.00 – 20.00
Woensdag 10.00 – 20.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 09.30 – 20.00
Zondag 11.00 – 20.00