We Like Art gaat naar de beurs!

Art-Rotterdam-hoofdbeeld

Een mooie primeur voor onze lezers: we gaan uitpakken in de Van Nellefabriek, de nieuwe locatie van Art Rotterdam. In een ruimte van 800 m2 pal naast de hoofdingang van de beurs tonen we 150 werken van toonaangevende kunstenaars. Vrijwel alle werken zijn geprijsd onder de 1.500,- euro en te koop met de KunstKoop.

Had je al meegekregen dat Art Rotterdam dit jaar niet meer in de Cruise Terminal aan de Maas plaatsvindt? Directeur Fons Hof koos voor de monumentale Van Nellefabriek. Art Rotterdam wordt zo 1.5 keer zo groot, met alle presentaties gelijkvloers – inclusief videobeurs en de prikkelende show Prospects & Concepts van het Mondriaan Fonds.

artRotterdam

We Like Art verzorgt in de loeigrote Theefabriek een presentatie met betaalbaar werk van toonaangevende kunstenaars. De ruimte heeft fantastisch licht en de indeling zal heel open van opzet zijn – geen hokjes. We zijn volop bezig om de line up van galeries en kunstenaars rond te maken. Het wordt weer een mooie parade van goede kunstenaars en buitenkansjes – zoals je van ons gewend bent.

kunstkoop_logo

Zie je in de tentoonstelling een intrigerend kunstwerk, dan kan de KunstKoop helpen bij je aankoop. Als je een renteloze lening afsluit via de KunstKoop betaal je namelijk niet het totaalbedrag ineens, maar los je af in maandelijkse termijnen. ABN AMRO verstrekt de lening, het Mondriaan Fonds neemt de rente voor zijn rekening: 100% Kunst = 0% Rente.

We Like Art @ Art Rotterdam wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds, ABN AMRO en een waslijst van topgaleries en kunstenaars.

vanNelleFabriek

In de Van Nellefabriek als modernistische tempel is straks het kunstfeest van Rotterdam met een record aantal galeries uit binnen- en buitenland, pop-up tentoonstellingen (TENT Rotterdam, Momart en Garage Rotterdam) en onze We Like Art show. Onze inschatting is dat als je alles gaat zien – je al gauw een dag bezig bent.

plattegrond

Zet je vast een kruisje in je agenda?

We Like Art @ Art Rotterdam
6 – 9 februari 2014
Van Nellefabriek, Theefabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
(Google maps)

Download hier de Art Rotterdam Week krant