Start Buying Art 2014 @ Westergas – eerste deelnemers bekend

copyright2013-Foto-Johan-Nieuwenhuize

Goed nieuws, we gaan weer een mooie tentoonstelling maken in de Westergasfabriek in het weekend waarin het nieuwe galerieseizoen wordt afgetrapt. Van 4 t/m 7 september 2014 ben je van harte welkom bij weer een onweerstaanbare show in het Machinegebouw met betaalbaar werk van toonaangevende kunstenaars. De vorige 2 edities (Westergas 2013 en Van Nellefabriek 2014) waren heel geslaagd met een supergoede line-up, een speelse presentatie en veel nieuwe kunstkopers. Ook nu willen we weer een nieuw publiek prikkelen tot een kunstaankoop. Maar ervaren kunstkopers zullen zich ook moeilijk in toom kunnen houden…

 
copyright2013-Foto-Johan-Nieuwenhuize2

We werken samen met het Mondriaan Fonds, samen promoten we de zegeningen van de KunstKoop. Lenen voor je kunstaankoop tegen 0% rente: een prachtige stimulans voor de afname van goede kunst. De rente wordt vergoed door de overheid. Bij de werken in de tentoonstelling staan de maandbedragen die je met de KunstKoop van het Mondriaanfonds kunt afbetalen. Lees hier meer over de KunstKoop.

copyright2013-Foto-Johan-Nieuwenhuize3

We gaan werk tonen van meer dan 100 kunstenaars. We kondigen met trots de eerste namen aan:

Ge-Karel van der Sterren, Ann Pettersson, Malin Persson, Anne Forest, Luc Tuymans, Thomas Elshuis, Gerco de Ruijter, Tim Ayres, Natascha Libbert, Dana Lixenberg, Fleur van Dodewaard, Merijn Bolink, Linda Arts, Ad de Jong, Maria Roosen, Awoiska van der Molen, Theun Govers, Niels Broszat, Tanja Smeets, V&B, Marleen Sleeuwits, Reinoud van Vught, Roy Villevoye, Katrin Korfmann, Mark Manders, Erik van Lieshout, Dieuwke Spaans, Carla van de Puttelaar, Scarlett Hooft Graafland, Hellen van Meene, Viviane Sassen, Ilona Plaum, Annegret Kellner, Katinka Lampe, Jan Roeland, Krijn de Koning, Joris Geurts, Joncquil, Hinke Schreuders, Marieke Gelissen, Rob Hornstra, Isabelle Wenzel, Jasper Hagenaar, Mariken Wessels, Nicoline Timmer, Wiesje Peels, Louise te Poele, Rens Krikhaar, Jurriaan Molenaar, Noel Loozen, Michiel van der Zanden, Hendrik Kerstens en Tom Claassen.

Binnenkort meer nieuws over Start Buying Art 2014 @ Westergas. Zet 4 t/m 7 september vast in je agenda.

copyright2013-Foto-Johan-Nieuwenhuize4

Fotografie editie 2013: Johan van Nieuwenhuize