Nieuwe kleuren uitzoeken voor Art Rotterdam 2015 bij IJM Colour

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Frank Visser en Simone Brommet van IJM Colour. Wat een geweldige plek deze bonte studio in de Amsterdamse Karperstraat. Te midden van ongewone props, een blauw geverfde chesterfieldbank, kasten, kastjes, beschilderde stoelen, servies en eigenlijk alle onderdelen die de sets van Frank Visser voor de fotoproducties voor internationale tijdschriften zo uniek maken, hebben we de nieuwe kleuren uitgekozen voor Art Rotterdam.

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-1Zoals je weet gaan we van 4 tot 8 februari weer een mooie show maken in de Van Nellefabriek. En net als tijdens de vorige edities van onze tentoonstellingen zijn de gekleurde wanden een belangrijk baken. Geen witte wanden maar zorgvuldig uitgekozen kleurvlakken die de ruimte en de getoonde kunstwerken samenbinden en versterken. Afgelopen september interviewden we Frank en vroegen hem naar zijn bijzondere verf en kleuren palet: lees hier verder.

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-3

Vandaag kozen we een aantal splinternieuwe kleuren uit. Mooie verloopjes en spannende contrasten. Dat wordt straks weer knallen in de Van Nellefabriek! Onze ruimte is  vanaf de straat erg goed te zien, we maken een soort speelse etalage in een vlammend licht als appetizer voor de rest van de show. Kom je kijken?

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-4

Hier wat beelden van de fraaie studio van IJM.

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-5

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-6

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-7

We-Like-Art-op-bezoek-bij-Studio-IJM-8

  • Interview met Frank Visser van IJM, de man achter de kleuren onze We Like Art Shows

    Frank Visser is de bezielende kracht achter Studio IJM: een vaste groep van kunstenaars en van creatieven. Werkzaam in een pand aan de Karperweg in Amsterdam. Hij is inmiddels een internationale grote naam - actief als verhalenverteller in een hele rits hippe en dikke interieurglossy’s. Magazine stories, filmpjes, boeken, food en winkel/retail concepten.

    Lees verder: Interview met Frank Visser van IJM, de man achter de kleuren onze We Like Art Shows