Impressie van We Like Art @ ART Rotterdam 2015

 • Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!

  Wat een enerverende dagen! We ontvingen in onze tentoonstellingsruimte in de Van Nelle vele duizenden bezoekers, en vooral afgelopen weekend was het er gezellig stampvol. Ook kregen we veel complimenten over de inrichting en over de gekleurde wanden van IJM Colour (check the making of).

  Lees verder: Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!
 • Nieuwe kleuren uitzoeken voor Art Rotterdam 2015 bij IJM Colour

  Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Frank Visser en Simone Brommet van IJM Colour. Wat een geweldige plek deze bonte studio in de Amsterdamse Karperstraat. Te midden van ongewone props, een blauw geverfde chesterfieldbank, kasten, kastjes, beschilderde stoelen, servies en eigenlijk alle onderdelen die de sets van Frank Visser voor de fotoproducties voor internationale tijdschriften zo uniek maken, hebben we de nieuwe kleuren uitgekozen voor Art Rotterdam.

  Lees verder: Nieuwe kleuren uitzoeken voor Art Rotterdam 2015 bij IJM Colour
 • We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!

  Geweldig. Nog niet eerder organiseerden we een tentoonstelling die zoveel bezoekers trok. De ruimte en de hele setting is behoorlijk anders dan op de beursvloer en dat wordt gewaardeerd. Art Rotterdam is nu een mooie totaal-ervaring met de inpandige videobeurs Projections, de grote Prospects and Concepts tentoonstelling van het Mondriaanfonds, de diverse installatiewerken in de gruizige buitenruimtes en onze We Like Art show.

  Lees verder: We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: