Mooie publiciteit voor We Like Art in FD

Kijk, daar zijn we natuurlijk heel blij mee, een mooi stuk van de hand van Edo Dijksterhuis over online kunst kopen en meer specifiek over We Like Art. Klik op de afbeelding om het stuk uit het Financieele Dagblad (zaterdag 1 augustus 2015) te lezen. En lees meteen meer over onze ambitieuze toekomstplannen.

FD Edo Dijksterhuis - Met 1 muisklik kunst kopen

 

  • Onderzoek: 39% van de kunstkopers koopt online kunst | belang van online kunstmarkt groeit

    Weet je nog? We deden onlangs in samenwerking met Danielle Frenken (student Master Kunstbeleid en –management van de Universiteit Utrecht) een onderzoek onder ruim 500 kunstkopers. Bedankt voor alle ingevulde enquetes! De resultaten zijn geanalyseerd en het blijkt dat het belang van de online kunstmarkt groeit. We zetten alles graag even op een rijtje voor je.

    Lees verder: Onderzoek: 39% van de kunstkopers koopt online kunst | belang van online kunstmarkt groeit