We Like Art, Editions & Multiples op Art Rotterdam 2017

Na twee succesvolle presentaties in 2014 en 2015 zijn we er weer bij op Art Rotterdam met Editions & Multiples. Zoals je van ons gewend bent richten we ons op een nieuw publiek van potentiële kunstkopers, van 9 t/m 12 februari 2017 in de Van Nellefabriek. Alle werken in de show zullen geprijsd zijn tussen € 100,- en € 2.000,-.

1WLA-at-ArtRotterdamWe stellen een presentatie samen op 150m2 met werk in oplage – dit in nauwe samenwerking met deelnemende topgaleries, Intersections-deelnemers en een aantal kunstenaars uit de Prospects en Concepts Show. Waar zijn we te vinden? In het Schiegebouw tegenover de hoofdingang van Art Rotterdam naast Intersections en restaurant L’Invité, waar je kunt ontbijten, lunchen, dineren en bij de barista de hele dag koffie kunt scoren.

4WLA-at-ArtRotterdam
Niet alleen kijken, maar ook kopen. Editions & Multiples heeft als doelstelling om het kunstkooppubliek te vergroten. Voor veel beursbezoekers is de stap naar de aanschaf van kunst in de galerie of op de beursvloer soms nog te groot. In onze vorige presentaties in de Van Nellefabriek werden in totaal 240 kunstwerken verkocht, een opvallend groot aantal kopers gaf aan nooit eerder kunst te hebben gekocht en debuteerde bij ons als kunstkoper. Mooie score!

We maken natuurlijk ook weer promotie voor de KunstKoop van het Mondriaanfonds, die mooie regeling waar je tegen 0% rente kunt lenen voor je kunstaankoop.

We zouden het erg leuk als je bij ons in Rotterdam komt kijken! In de komende tijd zullen we op het blog aandacht besteden aan een aantal edities die we gaan tonen, hou de site in de gaten.

7WLA-at-ArtRotterdam

 

WE LIKE ART
Editions & Multiples
 
Betaalbaar werk in oplage van toonaangevende en aanstormende kunstenaars in samenwerking met:
 
1646 Den Haag
Annie Gentils
Borzo Gallery
BRADWOLFF PROJECTS
C&H gallery
CINNNAMON
Dapiran Art Project Space
DE PLAYER
Dürst Britt & Mayhew
ELLEN DE BRUIJNE | EDITIONS
Flatland Gallery
Francis Boeske Projects
Galerie Fons Welters
Galerie Ramakers
Galerie Roger Katwijk 
Galerie Ron Mandos
Galerie van den Berge
GERHARD HOFLAND
Juliette Jongma
Livingstone gallery
Maurits van de Laar
P/////AKT
RAM
SCHWARZ CONTEMPORARY
Seelevel Gallery
Slewe
THE RAVESTIJN GALLERY
VIVID 
Vleeshal
Wagemans
Willem Baars Projects

art-rotterdam-logo

ART Rotterdam

9 t/m 12 februari 2017

Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
3044BC Rotterdam

 

  • Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!

    Wat een enerverende dagen! We ontvingen in onze tentoonstellingsruimte in de Van Nelle vele duizenden bezoekers, en vooral afgelopen weekend was het er gezellig stampvol. Ook kregen we veel complimenten over de inrichting en over de gekleurde wanden van IJM Colour (check the making of).

    Lees verder: Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!
  • We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!

    Geweldig. Nog niet eerder organiseerden we een tentoonstelling die zoveel bezoekers trok. De ruimte en de hele setting is behoorlijk anders dan op de beursvloer en dat wordt gewaardeerd. Art Rotterdam is nu een mooie totaal-ervaring met de inpandige videobeurs Projections, de grote Prospects and Concepts tentoonstelling van het Mondriaanfonds, de diverse installatiewerken in de gruizige buitenruimtes en onze We Like Art show.

    Lees verder: We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!