Laatste We Like Art Affiches

Een jaar geleden maakten we een heel bijzondere tentoonstelling in de Westergasfabriek over schilderkunst: LUST FOR LIFE, Painting Today. We lieten zien dat de schilderkunst springlevend is met het werk van bijna 60 schilders.

De schilderkunst is alive and kicking – dat blijkt op de dagelijkse werkvloer van veel ateliers en is te zien in de galeries. Lust for Life maakte deze schilderkunst zichtbaar voor een groot publiek.

De presentatie was een speelse must-see tentoonstelling met grote en kleine schilderijen van zowel toonaangevende als aanstormende jonge kunstenaars. Een energiek salon-overzicht van schilders uit Nederland met een eigen geluid. Bijna alle werken waren nieuw en de meeste waren nog niet eerder getoond.

We zijn heel trots dat Sigrid Calon een bijzondere affiche maakte voor de tentoonstelling. In haar risoprint techniek en met de door haar ontwikkelde typografie heeft ze 2 ijzersterke posters gemaakt die op A0 formaat door heel Amsterdam hingen. Mooi dat een kleine traditie die we begonnen zijn in 2015 met Michiel Schuurman voortgezet hebben met Sigrid Calon.

Goed nieuws. We blijken van deze geweldige posters er nog een paar te hebben voor de liefhebber. We sturen je graag zo’n affiche toe in een stevige koker. Check ze hieronder in onze webshop!

Hier zie je 1 van de 2 affiches aan de wand bij Zilverblauw.

Een hele mooie maat zo’n A0 poster.

 

 • Sigrid Calon

  We Like Art Affiche
  Uitverkocht

 • Sigrid Calon

  Lust For Life Affiche
  Uitverkocht

 • Terugblik op LUST FOR LIFE, Painting Today

  Vorige week van 21 tot en met 24 april kon je in het Machinegebouw van de Westergasfabriek de pop-up tentoonstelling LUST FOR LIFE, Painting Today bezoeken. We lieten met de tentoonstelling zien hoe goed de schilderkunst er anno 2016 voorstaat. Ze is alive and kicking – dat blijkt op de dagelijkse werkvloer van veel ateliers en is te zien in de galeries.

  Lees verder: Terugblik op LUST FOR LIFE, Painting Today
 • Speciale We Like Art affiche van Michiel Schuurman

  Michiel Schuurman (Amsterdam 1974) studeerde grafische vormgeving en typografie aan de Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten Den Haag en studeerde af als grafisch vormgever aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Hij is huisvormgever van onder meer het ambitieuze en sympathieke Amsterdamse kunstenaarsinitiatief De Servicegarage. En wat een fantastisch werk maakt hij…

  Lees verder: Speciale We Like Art affiche van Michiel Schuurman
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: