Openingstijden SECRET POSTCARD SALE rond de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn we niet alle dagen geopend. Kom je een werkje uitzoeken uit de 320 postcards? Er zijn nog circa 150 pareltjes beschikbaar. Of kom je je aanwinst ophalen bij de Westergas? Let dan op de speciale openingsdagen.

Leuk als je langskomt!

SECRET POSTCARD SALE t/m 29 december 2017
Pazzanistraat 3, Westergasfabriek, Amsterdam (kaartje)

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 21 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 22 december van 11 t/m 18:00 uur
Donderdag 28 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 29 december van 11 t/m 18:00 uur

Nog even recapituleren: Alle unieke werkjes op ansichtkaartformaat kosten 100 euro per stuk. What’s the catch? De 312 werkjes hangen anoniem in de tentoonstelling. Je zult dus moeten varen op je buikgevoel. Na afloop hoor je wiens werk je gekocht hebt.

Er zijn inmiddels 185 Postcards verkocht, maar ook nog een heleboel mooie werkjes beschikbaar. En heel leuk: je krijgt je aankoop meteen mee naar huis.

  • Verzendkosten
    € 10.00,-

  • SECRET POSTCARD SALE 2017 @ Westergasfabriek

    Komend weekend is het zover, dan starten we met de SECRET POSTCARD SALE in onze tijdelijke ruimte in de Westergasfabriek. 142 Kunstenaars maakten speciaal werk op ansichtkaartformaat - en alle werken kosten straks 100 euro per stuk. What’s the catch? De 400 werkjes hangen anoniem in de tentoonstelling. Je zult dus moeten varen op je buikgevoel. Na afloop hoor je wiens werk je gekocht hebt.

    Lees verder: SECRET POSTCARD SALE 2017 @ Westergasfabriek