WE LIKE ART @ The Frozen Fountain

Een nieuw publiek bereiken voor het werk van toonaangevende kunstenaars - dat is ons motto zoals je weet. Deze zomer zijn we te gast met een spannende groepstentoonstelling bij The Frozen Fountain tussen ontwerpen van hedendaagse ontwerpers. Leuk als je komt kijken op de Prinsengracht in Amsterdam!

Scarlett Hooft Graafland, Carpet, 120 x 150 cm

The Frozen Fountain is zo’n plek aan de Prinsengracht waar we graag komen. Sinds jaar en dag tonen ze hier meubels en items van bijzondere ontwerpers: van Piet Hein Eek tot Claudy Jongstra, van Studio Job tot Hella Jongerius. Het is er heerlijk struinen. Een poosje geleden benaderde The Frozen Fountain ons om een We Like Art presentatie te maken in de grote middenruimte. Een prachtige uitdaging waar we heel veel zin in hebben!

 

 

We tonen van 14 juni tot en met 30 augustus 2019 werk van Lieven Hendriks, Martine Stig, Hans Broek, Scarlett Hooft Graafland, Rosemin Hendriks, Misha de Ridder, Katrin Korfmann, Thomas Elshuis en Harry Markusse.

 

 

Je bent van harte welkom op de feestelijke opening op vrijdag 14 juni van 17 tot 19 uur.

The Frozen Fountain, Prinsengracht 645, 1016 HV Amsterdam (route)

 

 

Misha de Ridder, La Justice, 100 x 125 cm

Harry Markusse, Untitled (Diamond Dark), 125 x 100 cm, acrylverf op linnen

Martine Stig, Profiles #6, C-print, 93 x 71 cm

 

Katrin Korfmann, Homo Ludens 11, 100 x 70 cm

Lieven Hendriks, untitled, 26 x 31 cm

Rosemin Hendriks (2013), houtskool, conté, pastel, 66,4 x 49,5 cm

 

Thomas Elshuis, Blindspot & Traces #10 (75 x 60 x 3 cm), graphite en acryl op hout (dia aan de achterzijde)

 

Zet je het in je agenda?
We Like Art @ The Frozen Fountain
14 juni tot en met 30 augustus 2019
opening op vrijdag 14 juni 17 – 19 uur
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: