WE LIKE ART @ The Frozen Fountain

Een nieuw publiek bereiken voor het werk van toonaangevende kunstenaars - dat is ons motto zoals je weet. Deze zomer zijn we te gast met een spannende groepstentoonstelling bij The Frozen Fountain tussen ontwerpen van hedendaagse ontwerpers. Leuk als je komt kijken op de Prinsengracht in Amsterdam!

Scarlett Hooft Graafland, Carpet, 120 x 150 cm

The Frozen Fountain is zo’n plek aan de Prinsengracht waar we graag komen. Sinds jaar en dag tonen ze hier meubels en items van bijzondere ontwerpers: van Piet Hein Eek tot Claudy Jongstra, van Studio Job tot Hella Jongerius. Het is er heerlijk struinen. Een poosje geleden benaderde The Frozen Fountain ons om een We Like Art presentatie te maken in de grote middenruimte. Een prachtige uitdaging waar we heel veel zin in hebben!

 

he Frozen Fountain 2019, Martijn Vonck Fotografie

 

We tonen van 14 juni tot en met zondag 8 september 2019 werk van Lieven Hendriks, Martine Stig, Hans Broek, Scarlett Hooft Graafland, Rosemin Hendriks, Misha de Ridder, Katrin Korfmann, Thomas Elshuis en Harry Markusse.

 

 

Je bent van harte welkom op de feestelijke opening op vrijdag 14 juni van 17 tot 19 uur.

The Frozen Fountain, Prinsengracht 645, 1016 HV Amsterdam (route)

 

Overzichtsfoto Frozen Fountain 2019, foto: Martijn Vonck

 

Misha de Ridder, La Justice, 100 x 125 cm

Harry Markusse, Untitled (Diamond Dark), 125 x 100 cm, acrylverf op linnen

 

 

Martine Stig, Profiles #6, C-print, 93 x 71 cm

Foto: Martijn Vonck

 

Katrin Korfmann, Homo Ludens 11, 100 x 70 cm

Lieven Hendriks, untitled, 26 x 31 cm

Rosemin Hendriks (2013), houtskool, conté, pastel, 66,4 x 49,5 cm

 

Thomas Elshuis, Blindspot & Traces #10 (75 x 60 x 3 cm), graphite en acryl op hout (dia aan de achterzijde)

  • VERLENGD: We Like Art @ The Frozen Fountain

    De We Like Art presentatie bij The Frozen Fountain aan de Prinsengracht in Amsterdam is verlengd tot zondag 8 september. Goed nieuws als je nog niet in de gelegenheid om te gaan. Bekijk de bijzondere mix van actuele kunst en design.

    Lees verder: VERLENGD: We Like Art @ The Frozen Fountain