Contact

We Like Art houdt met name op dinsdagen en donderdagen kantoor in de Leliendaalstraat 4 in Amsterdam. We hebben daar een ruimte van 55m2 waar een gedeelte van onze edities aan de wand hangt.

Langskomen

Fijn als je je komst aankondigt, dan houden we daar rekening mee en zijn we niet net de deur uit voor een afspraak. Stuur je ons een mailtje? info@welikeart.nl. Hiernaast zie je op Google Maps waar onze ruimte is.

Openbaar vervoer: het is een kleine 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station.

Auto: Je kunt bij ons voor de deur met knipperlicht parkeren. Mocht je langer in Amsterdam zijn dan is parkeergarage IJDock (https://parkereninijdock.nl/) een goede optie. Hier kun je voor 15 euro per dag parkeren als je op tijd reserveert.

Nieuwsgierig of een bepaald werk nog beschikbaar is?

Of ben je geïnteresseerd in ander werk van onze kunstenaars? Leuk! Mail ons en we laten snel van ons horen. Graag je mailtje naar: info@welikeart.nl

Heb je een vraag over je bestelling?

Mail ons: info@welikeart.nl – of bel of WhatsApp Michiel: 06 2422 7321, of Carolien: 06 1961 0855

Je eigen kunst onder aandacht brengen?

Goed om te weten: We Like Art richt zich op een niche: we werken met kunstenaars die internationaal of museaal zichtbaar zijn. We zijn geen kunstplatform in de zin dat we plaatsen wat zich aandient. Wij zijn veel te eigenwijs en tonen alleen werk waar we zelf warm voor lopen. En onze excuses bij voorbaat, het ontbreekt ons helaas aan tijd om te reageren op je mail als je ons over je eigen werk benadert.

 

Gegevens We Like Art

KvK-nummer: 52562328
BTW nr NL: 850500783 B01

Postadres We Like Art: Leliëndaalstraat 4, 1013 BP Amsterdam