TABLEAU LEZERSAANBIEDING | Willem de Haan

TABLEAU biedt lezers exclusief de mogelijkheid om de speciale editie Twisted Roads (2021) te kopen van Willem de Haan. De prijs is € 250, de ingelijste versie kost € 350. Dit is een bijzondere samenwerking tussen TABLEAU, We Like Art en de kunstenaar.

Willem de Haan, Twisted Roads (2022), in een notenhouten baklijst

Speciale editie Willem de Haan

In samenwerking met We Like Art biedt Tableau lezers exclusief de mogelijkheid het werk Twisted Roads te kopen in een gesigneerde oplage van 50 exemplaren. Een digitale collage van over elkaar buitelende kronkelwegen. Het werk van deze hardwerkende jonge kunstenaar is niet te missen. In hoog tempo maakt hij grote en kleine ontregelende installaties in tentoonstellingsruimtes en in de openbare ruimte.

Opvallend zijn de perfecte uitvoering en komische details van zijn ingrepen. De Haan maakt objecten, dat kunnen sculpturen zijn, maar ook foto’s of video’s die voortvloeien uit een onderzoek. Zijn werken zijn vervreemdend, de absurdistische kant van zijn nog jonge oeuvre zorgt vaak voor een grote glimlach.

De digitale collages van De Haan zijn erg geliefd. De vorige edities waren in korte tijd uitverkocht bij We Like Art. Heel leuk dat we nu de speciale editie Twisted Roads voor de lezers van Tableau kunnen presenteren.

Willem de Haan
Twisted Roads (2022)

BEKIJK EN BESTEL DE EDITIE HIER

 

Twisted Roads (2022)

Over de speciale lezersaanbieding: ‘Twisted Roads’ 

Willem de Haan: “Voor de pandemie bezocht ik Marokko voor de tweede keer. Tussen het bijna uit de bocht vliegen door, maakte we een aantal stops in het Atlasgebergte. Zo ook bij de Dadèskloof. De manier waarop die kronkelwegen je perspectief beïnvloeden, als je van boven op de berg de vallei in kijkt, fascineerde me enorm. Uiteindelijk is een gevonden beeld van de wegen naar die Dadèsvallei de basis geworden voor deze digitale collage, waaraan ik een selectie andere kronkelende afdalingen van over de wereld heb toegevoegd om het duizelingwekkende perspectief van boven op die bergtop te verbeelden.”

 

Willem de Haan, Twisted Roads (2022), detail baklijst

 

* Wat is een hoogwaardige pigmentdruk?

Een hoogwaardige pigmentdruk ofwel piëzografie is een benaming van de druktechniek die wij gebruiken, zoals er ook zeefdruk, lithografie of offset bestaat. De printkop spuit in stroken met hoge precisie piepkleine druppeltjes inkt op het papier. Het komt neer op een hoogwaardige versie van inkjet-printen, waar verschil ten opzichte van een desktop printer vooral zit in de hoge kwaliteit van de inkt en het papier. De 12 kleuren-inkten en speciale coatings zorgen voor spetterende kleuren, een diep zwartbereik en kleurvastheid tot wel 100 jaar (onder de juiste omstandigheden), waarmee het voldoet aan de hoogste eisen van kunstenaars, fotografen, grafici, galeries en musea.

 

 

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: