Over ons

Bij We Like Art vind je een mooi overzicht van speciale edities en unieke kunstwerken van toonaangevende kunstenaars. Wij richten ons hiermee al sinds 2010 met veel succes op zowel beginnende kunstkopers als ervaren verzamelaars.

Maandelijks lanceren we limited editions van kunstenaars die wij bewonderen. Ook bieden we een groot en wisselend aanbod van unieke kunstwerken. Wij werken intensief samen met een groot gezelschap toonaangevende kunstenaars, vaak al gedurende vele jaren.

 

Portret Carolien Smit en Michiel Hogenboom door Peter Cox

Het aanbod van onze We Like Art edities is heel gevarieerd en van hoge kwaliteit, het is hedendaagse kunst waar we voor staan. De kunstenaars zijn vaak bekend van museale shows en/of een internationale staat van dienst. Graag geven we een groot publiek toegang tot het werk van deze bijzondere kunstenaars. Op onze website vind je veel kunstenaarsinterviews en achtergrondinformatie.

 

Sigrid Calon, Woven Grids (2022), We Like Art

Er zijn door ons inmiddels meer dan 110 speciale edities uitgegeven. Gelimiteerde, exclusieve en gesigneerde edities in diverse technieken: van keramiek tot zeefdruk, van schilderij tot analoge fotografie. De edities uit ons uitgebreide aanbod zijn zeer geliefd. Veel kunstliefhebbers zitten vaak klaar bij de lancering van een nieuwe editie of multiple. Goed om te weten: als ontvanger van onze nieuwsbrief wordt je altijd als eerste geïnformeerd over nieuwe lanceringen.

Kunst is prachtig als bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Het mooie is dat de kunstwerken altijd een bijzonder verhaal hebben, ze brengen je blijvend kijkplezier, inspiratie en bieden eindeloos onderwerp van gesprek.

Als je vragen hebt – neem dan vooral contact met ons op.

Michiel Hogenboom
Carolien Smit
September 2023, Amsterdam

 

Presentatie Arja Hop en Peter Svenson bij We Like Art

Wie zijn wij?

Carolien Smit studeerde Kunst en Kunstbeleid in Groningen en werkte zeven jaar bij de AKZO Nobel Art Foundation. Ze heeft in die hoedanigheid de kunstwereld goed leren kennen. Sindsdien adviseerde ze bedrijfscollecties, particulieren, kunstenaars en galeries. Haar huis hangt van onder tot boven vol met kunst. (Check haar Instagram)

Michiel Hogenboom is na een studie Bestuurskunde in Leiden naar de Rietveld academie gegaan. Zijn schilderijen zijn opgenomen in een flinke reeks particuliere- en bedrijfscollecties. Na een 10-jarig monomaan atelierbestaan als schilder heeft hij zichzelf een beetje opnieuw uitgevonden als inspirator voor de kunst. Toch pakt hij ook de kwast nog op, je kunt zijn werk hier op We Like Art bekijken: LINK).

 

Portret Carolien Smit, door Natascha Libbert