SECRET POSTCARD SALE 2017 @ Westergasfabriek

Komend weekend is het zover, dan starten we met de SECRET POSTCARD SALE in onze tijdelijke ruimte in de Westergasfabriek. 142 Kunstenaars maakten speciaal werk op ansichtkaartformaat - en alle werken kosten straks 100 euro per stuk. What’s the catch? De 400 werkjes hangen anoniem in de tentoonstelling. Je zult dus moeten varen op je buikgevoel. Na afloop hoor je wiens werk je gekocht hebt.

De Secret Postcard Sale wordt echt een klapper verwachten wij. Het is de grootste groepstentoonstelling van Amsterdam – met een waslijst van toonaangevende kunstenaars. Een prachtige manier om voor een klein bedrag een kunstwerk te scoren.

We hebben dit eerder gedaan in Enschede, daar was het al een groot succes. Het idee komt van de Royal College of Art in Londen. Daar vormen zich elke zomer voor de RCA SECRET lange rijen van honderden liefhebbers. Graag zorgen we in Amsterdam voor een soortgelijk spektakel. We hebben alle kunstenaars waar we de afgelopen 7 jaar mee hebben gewerkt uitgenodigd – het resultaat is een hele mooie line-up (zie onder).

In de afgelopen week kwam een enorme berg pakjes met de post binnen – kleine pareltjes: werk op papier, objecten, collages, fotografie en schilderijtjes. Super genereus, veelvormig en speels. Waarschuwing: je gaat hier heel hebberig van worden. 😉

SECRET POSTCARD PREVIEW op vrijdag 15 december
Om een stormloop te voorkomen en de logistiek rond de verkoop beheersbaar te houden gaan we een speciale en feestelijke preview organiseren – ook weer naar analogie van RCA SECRET. Let goed op. Wil je als eerste naar binnen om al het moois te zien? Dan kun je een ticket kopen voor de Preview van vrijdagavond 15 december van 19 tot 21:00 uur. Je steunt met je aanwezigheid het Westergasfabriekproject van We Like Art. UPDATE: De PREVIEW is achter de rug, en was enorm geslaagd.

 

OPENINGSDAGEN SECRET POSTCARD

Zaterdag 16 december van 11 t/m 18:00 uur
Zondag 17 december van 11 t/m 18:00 uur
Donderdag 21 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 22 december van 11 t/m 18:00 uur
Donderdag 28 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 29 december van 11 t/m 18:00 uur

Als je een werkje wil kopen dan meld je je aan de balie met het nummer van jouw voorkeur. Het is handig om een aantal voorkeuren op te schrijven. Wij trachten zsm een sticker te plakken bij de werkjes die verkocht zijn. Let op: betaling alleen met Pin, geen cash of overmaken. Voor de afwikkeling noteren wij je gegevens.

NB De foto’s zijn van de vorige editie van Secret Postcards

OPHALEN GEKOCHTE SECRET POSTCARDS
Eindelijk de achterkant bekijken! Je krijgt je Postcard mee in een envelop. Op de lege plekken in de tentoonstelling komen gekleurde kaartjes te hangen.

Donderdag 21 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 22 december van 11 t/m 18:00 uur
Donderdag 28 december van 11 t/m 18:00 uur
Vrijdag 29 december van 11 t/m 18:00 uur

Deze geweldige kunstenaars doen mee met de Secret Postcard Sale:

Ab van Hanegem / Ad de Jong / Aimée Terburg / Albert Zwaan / Alexandra Roozen / Alice Brasser / Aline Thomassen / Anke Roder / Annaleen Louwes / Anne Forest / Annegret Kellner / Annemiek Vera / Antoinette Nausikaa / Aquil Copier / Arja Hop en Peter Svenson / Arjan van Helmond / Arte Colder / Bas van den Hurk / Berndnaut Smilde / Britt Dorenbosch / Casper Warmoeskerken / Chantal Spit / Charlotte Schrameijer / Cindy Moorman / Claire Felicie / Coen Vunderink / Corinne Bonsma / D.A.T. / Dagmar van Weeghel / Danielle Frenken / Daphne Rosenthal / Diana Scherer / Dieuwke Spaans / Edith Meijering / Ellen Mandemaker / Emma van Drongelen / Erwin Thomasse / Esther Jiskoot / Eva Räder / Ewoud van Rijn / Femke Schaap / Frank Halmans / Van Rijn & Van Soest / Gam Bodenhausen / Guy Vording / Hans Hoekstra / Hans Wilschut / Harry Markusse / Helma Pantus / Hester Oerlemans / Hinke Schreuders / Hugo Tieleman / Inez Smit / Ingrid Berger / Iris Frerichs / Isabelle Wenzel / J&B / Jana van Meerveld / Jannemarein Renout / Jantien Jongsma / Jasmijn Krol / Jasmijn Visser / Jorn van Leeuwen / Joyce Overheul / Julius Stibbe / Karien Beijers / Karin van Pinxteren / Katinka Lampe / Katrin Korfmann / Koen Taselaar / Korrie Besems / Lenneke van der Goot / Lieven Hendriks / Lilian Eliens / Linda Arts / llona Plaum / Lisa Couwenbergh / Louise te Poele / Maartje Folkeringa / Malin Persson / Marcel Swint / Marianne Lammersen / Marie Civikov / Marie Reintjes / Marieke Gelissen / Marielle Buitendijk / Mariken Wessels / Marjolein Rothman / Marjolijn de Wit / Mark Kramer / Marli Turion / Mattijs van den Bosch / Maurice Braspenning / Maurice van Es / Micha Patiniott / Michiel Hogenboom / Michiel van der Zanden / Miranda Cleary / Merijn Bolink / Mieke Fokkinga / Misha de Ridder / Nanda Runge / Niels Broszat / Niels Post / Nour-Eddine Jarram / Patricia Spoelder / Paul Bogaers / Piet Dieleman / Pieter Kusters / Pietertje van Splunter / Popel Coumou / Raquel van Haver / Reinoud van Vught / Rineke Engwerda / Roland Sohier / Rosa Smalen / Rosemin Hendriks / Rozemarijn Westerink / Rutger van der Tas / Sander Reijgers / Sandra Kruisbrink / Sara Bjarland / Sarah Mei Herman / Saskia Boelsums / Scarlett Hooft Graafland / Seet van Hout / Sharon van den Berg / Sibylle Eimermacher / Sigrid Calon / Simon Schrikker / Stephan van den Burg / Stijn Mulder / Stijn Peeters / Tanja Ritterbex / Tammo Schuringa / Tatyana Yassievich / Theun Govers / Thomas Elshuis / Tim Ayres / Uwe Poth / Valentina Gal / Wieteke Heldens / Willem de Haan / Willem van den Hoed / Wouter van Riessen / Zaida Oenema

WE LIKE ART POP-UP, Pazzanistraat 3, Westergasfabriek, Amsterdam (Plattegrond)

Check ons op Instagram voor een glimp van wat komen gaat.

 

 • Verzendkosten
  € 10.00,-

 • Openingstijden SECRET POSTCARD SALE rond de feestdagen

  Tijdens de feestdagen zijn we niet alle dagen geopend. Kom je een werkje uitzoeken uit de 320 postcards? Er zijn nog circa 150 pareltjes beschikbaar. Of kom je je aanwinst ophalen bij de Westergas? Let dan op de speciale openingsdagen.

  Lees verder: Openingstijden SECRET POSTCARD SALE rond de feestdagen
 • Drukbezochte opening nieuwe We Like Art Show SIZE MATTERS in Tetem, Enschede

  De opbouw van SIZE MATTERS afgelopen week was een flinke operatie. 377 Werken op A6 en A3 formaat kregen een plek in de mooie zaal van Tetem. En wat een juweeltjes! Hulde voor het team van Tetem dat flink van doorpakken wist om de grootste groepstentoonstelling in haar geschiedenis op te bouwen.

  Lees verder: Drukbezochte opening nieuwe We Like Art Show SIZE MATTERS in Tetem, Enschede