Een foto-impressie van Editions & Multiples op Art Rotterdam

Graag laten we je zien hoe fraai onze presentatie met 85 betaalbare werken in oplage eruit zag in de Van Nellefabriek. We hebben mooie dagen beleefd op Art Rotterdam en zijn blij met de enthousiaste reacties van de bezoekers. Ook hebben flink wat klanten blij gemaakt met een aankoop.

We toonden in het Schiegebouw in een compacte setting werk in oplage van toonaangevende kunstenaars. Dat deden we in samenwerking met een reeks topgaleries, deelnemers aan het Intersections gedeelte van Art Rotterdam en met een tiental jonge talentvolle kunstenaars uit de Mondriaanfonds toont talent tentoonstelling Prospects & Concepts. Zo zag je bij ons naast een risoprint van de jonge kunstenaar Guy Vording (95 euro) een splinternieuw portret in litho van Vincent en Theo van Gogh van de grote meester Emo Verkerk (450 euro). Prachtig toch?

We kijken terug op een succesvolle presentatie: veel enthousiaste bezoekers en veel verkochte werken. Ruim 80 liefhebbers deden een aankoop! Graag volgend jaar een nieuwe editie van Editions & Multiples.

Fotografie: Natascha Libbert

  • Art Rotterdam | Wat gaan we laten zien bij Editions & Multiples? (2)

    Hier deel 2 van onze preview naar de presentatie op Art Rotterdam van Editions & Multiples. Het belooft weer een mooie show te worden in het Schiegebouw in de Van Nellefabriek. We hebben een waslijst aan topgaleries en Intersections deelnemers die meedoen met geweldig werk.

    Lees verder: Art Rotterdam | Wat gaan we laten zien bij Editions & Multiples? (2)
  • We Like Art, Editions & Multiples op Art Rotterdam 2017

    Na twee succesvolle presentaties in 2014 en 2015 zijn we er weer bij op Art Rotterdam met Editions & Multiples. Zoals je van ons gewend bent richten we ons op een nieuw publiek van potentiële kunstkopers, van 9 t/m 12 februari 2017 in de Van Nellefabriek. Alle werken in de show zullen geprijsd zijn tussen € 100,- en € 2.000,-.

    Lees verder: We Like Art, Editions & Multiples op Art Rotterdam 2017
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: