We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!

Geweldig. Nog niet eerder organiseerden we een tentoonstelling die zoveel bezoekers trok. De ruimte en de hele setting is behoorlijk anders dan op de beursvloer en dat wordt gewaardeerd. Art Rotterdam is nu een mooie totaal-ervaring met de inpandige videobeurs Projections, de grote Prospects and Concepts tentoonstelling van het Mondriaanfonds, de diverse installatiewerken in de gruizige buitenruimtes en onze We Like Art show.

1De selectie van betaalbare werken van toonaangevende kunstenaars trekt veel bekijks en (heel) veel kopers. De KunstKoop van het Mondriaanfonds maakt menig aankoop mogelijk. Nog 1 dag kun je naar We Like Art komen kijken en je laten verrassen door wat er mogelijk is met een beperkt budget. Vandaag, zondag 9 februari, zijn we open van 11:00 tot 19:00 uur. Graag tot ziens!

Van Nellefabriek, Theefabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam (bereikbaarheid)

UPDATE

Inmiddels is het hele evenement voorbij en kunnen we vaststellen dat het een ongekend succes was. Art Rotterdam trok een recordaantal bezoekers bijna 22.000 mensen naar de Van Nellefabriek. Ook onze show werd ook supergoed bezocht. Allemaal bedankt voor je komst!

We kregen ook een flinke stoet kopers aan de balie, waaronder veel beginnende kunstkopers – tientallen gingen een lening aan met de KunstKoop van het Mondriaan Fonds, super!

Onze dank gaat uit naar partners Mondriaan Fonds en ABN AMRO. Veel dank ook aan alle deelnemende galeries en kunstenaars; en aan Art Rotterdam, de Van Nellefabriek, Mart Warmerdam, WeTransfer, Trendbeheer en tenslotte IJM Colour voor de geweldige wandkleuren.

De winnende tijd van het ABN AMRO Memory Spel was een hele snelle: 22,34 seconden. De winnaar krijgt bericht van ons en mag op kosten van ABN AMRO een werk uit de tentoonstelling kiezen. 🙂

(installatiefoto’s: Maarten Tromp)

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

  • We Like Art, Editions & Multiples op Art Rotterdam 2017

    Na twee succesvolle presentaties in 2014 en 2015 zijn we er weer bij op Art Rotterdam met Editions & Multiples. Zoals je van ons gewend bent richten we ons op een nieuw publiek van potentiële kunstkopers, van 9 t/m 12 februari 2017 in de Van Nellefabriek. Alle werken in de show zullen geprijsd zijn tussen € 100,- en € 2.000,-.

    Lees verder: We Like Art, Editions & Multiples op Art Rotterdam 2017
  • Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!

    Wat een enerverende dagen! We ontvingen in onze tentoonstellingsruimte in de Van Nelle vele duizenden bezoekers, en vooral afgelopen weekend was het er gezellig stampvol. Ook kregen we veel complimenten over de inrichting en over de gekleurde wanden van IJM Colour (check the making of).

    Lees verder: Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: